Informativni bilten „Zvornik, moj grad“

0

ZVORNIK – Informativni bilten zvorničke opštine pod nazivom „Zvornik, moj grad“, u kojem će građani moći da čitaju o aktuelnim dešavanjima i planovima Administrativne službe, izašao je danas iz štampe. Cilj je da građani budu upoznati o aktivnostima Administrativne službe i drugim bitnim informacijama sa područja opštine, rekla je novinarima šef kabineta načelnika opštine Zvornik Dušica Savić.

„Ovo je dobar način da se građani informišu o tome šta i kako radi opština, dokle smo stigli sa realizacijom nekih projekata i da najavimo sljedeće, a i naša je zakonska obaveza da ih informišemo o aktivnostima opštine“, naglasila je Savićeva.

Planirano je da, osim aktuelnosti iz Administrativne službe, opštinski informativni bilten sadrži i važne informacije iz zvorničkih ustanova i preduzeća, te da se bavi važnim događajima u opštini.

Bilten je štampan u tiražu od 1.000 primjeraka i biće besplatno dijeljen građanima u šalter sali Administrativne službe, posredstvom mjesnih kancelarija i poštanskih sandučića, a Savićeva je rekla da je planirano da izlazi periodično.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare