Prvačići u školskim klupama

0

Danas je počela nastava u prvom polugodištu u osnovnim i srednjim školama Republike Srpske. U školskim klupama je 145.000 učenika u 187 osnovnih i 92 srednje škole u Srpskoj.


U prvi razred Osnovne škole „Pale“ školske 2013/2014. godine upisano je 80 prvačića u tri odjeljenja, dok je u Osnovnoj školi „Srbija“ u školske klupe sjeo 51 prvačić podijeljen u dva odjeljenja.
OŠ „Srbija“ ove godine upisuje petu generaciju osnovaca, a rukovodstvo škole priredilo im je dobrodošlicu zabavnim programom i slatkišima.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Pale Miroslav Brčkalo posjetili su danas škole na području opštine i polaznicima prvih razreda uručili prigodne poklone.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/prvacici-2013/] width=[54] height=[54] title=[Prvačići u školskim klupama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Foto Vasić)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare