Pronađeni kokain i marihuana na Palama

5
ilustracija

Policija na Palama pronašla je i oduzela 29 PVC paketića marihuane, jednu PVC kesicu kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje prilikom pretresa stana i objekata koje koristi lice čiji su inicijali A.V.

Pretres u Ulici Dobroslava Jevđevića izvršen je na osnovu operativnih saznanja, uz nadzor i saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a prema naredbi Osnovnog suda Sokolac, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj protiv A.V. o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
5 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nije mi jasno što ne objavite puno ime i prezime lica koje vrši prodaju droge na Palama. Kako neko ko je roditelj da zna sa kim mu se dijete druzi ili viđa. Poradite malo na tome, ako vam su djeca bitna.

Meni nije jasno Dr. da ne znate ko A.V. i ko mimo njega dila drogu na Palama i ko je konzumira. A mozda bismo brze dosli do podatka ko je ne konzumira.
Nevjerovatno je da su poceli hapsiti. Bas za rubrike „vjerovali ili ne“…

Ако би то урадили сада онда би лице о којом говорите (а које до сада није судски кажњено за исто кривично дело) имало правну основу да тужи овај портал за клевету или за увреду части или наношење душевног бола или утицање на судски процес итд. То могу да ураде само после изрицање судске пресуде али никако пре. Делим ваше мишљење да би било корисно за народ да знају имена тровача њихове деце односно дилера дроге како их данас зовемо. Поздрав

Šta biste konkretno Vi uradili sa tom informacijom? Zabranili djetetu da se druži (kao da se redom svi druže sa dilerima; stvari ne rade tako) sa A.V.? Gledali prijeko roditelje istog kad ih sretnete na ulici? Gadjali A.V. kamenjem? Očitali mu bukvicu kako treba da ga bude sramota i da ne smije više da prodaje drogu djeci? Ili biste jednostavno imali temu za tračanje narednih nekoliko dana?

Sigurno znate i imena (kao što svi i znamo) mafijaša i reketaša na Palama koji direktno i indirektno ugrožavaju bezbjednost svih gradjana – za šta Vam služi ta informacija i šta radite po tom pitanju?

Bravo! Upravo tako! Šta uopšte iko radi povodom svih dešavanja oko nas? Ništa! Samo još jedna tema za kafe…
Poslije drugog svjetskog rada Francuska je javno žigosala kolaboriste i profitere. Bili su „persone non grata“. I danas ih se potomstvo stidi.
Kod nas poslije zadnjeg rata, ne da niko nije osudio ratne profitere i kriminalce (a svi znamo ko su bili) nego su postali „elita“. Pa to su „cijenjeni bizMismeni“!
I taj trend se nastavlja i dalje. Umjesto da bojkotujemo lokale/prodavnice/preduzeća kriminalaca (dilera, reketaša, itd…), da ih sa prezirom ignorišemo i time damo do znanja da su dno našeg društva, mi se utrkujemo da im se dodvorimo i pokažemo ostalima da smo „u raji“ sa njima.
Pita li se neko kakvu sliku šaljemo našoj djeci? Da je poželjno biti diler, mafijaš a kao što ih ne imenujete…