Pronađena droga i veća količina naoružanja

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Foča pronašli su i zaplijenili 4 300 grama skanka u automobilu lica čiji su inicijali M.B. koji živi u Istočnom Sarajevu, nakon čega su pretresom njegove kuće u selu Ostrmci, u opštini Foča, pronašli veću količinu municije i minsko-eksplozivnih sredstava.

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je Srni da je droga, koja je bila upakovana u najlonske vrećice, bila skrivena u ventilacionom otvoru i zadnjem braniku automobila marke „golf 3“.

„Pretresom porodične kuće, u kojoj M.B. ne živi, pronađena je veća količina municije i minsko-eksplozivnih sredstava, više od 1 500 komada puščane municije, četiri ručne bombe, 12 tromblonskih mina, te radio-stanica“, navela je Tešićeva.

Jučerašnji pretres izveden je na osnovu saznanja policije, a u okviru akcije „Mreža 2010“ koju koordinisano provode Uprava policije RS i CJB Istočno Sarajevo.

Tešićeva je navela da policija intenzivno traga za M.B. koji se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga, te nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare