Produžen rok za rješavanje stambenih pitanja

0

Zbog velikog interesovanja raseljenih lica i izbjeglica u BiH , da trajno rješe svoje stambeno pitanje, Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske , produžilo je rok za podnošenje prijava na javne pozive , u okviru regionalnog stambenog programa . Rok je , sa 31.jula produžen na 30.oktobar ove godine.

Produženje roka se odnosi na:

javni poziv izbjeglim i raseljenim licima iz Republie Hrvatske , sa mjestom boravišta u Republici Srpskoj, za podnošenje prijava za pomoć u izgradnji stambenih jedinica u cilju integracije u mjestu boravišta i

Javni poziv raseljenim licima u Republici Srpskoj za podnošenje prijava ,za pomoć u izgradnji stambenih jedinica ,u cilju integracije u sadašnjem mjestu boravišta i pomoć u rekonstrukciji stambenih jedinica u cilju povratka u ranije mjesto prebivališta.

Tekst javnih poziva i obrasci za prijavu , mogu se preuzeti sa zvanične internet stranice Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske ili u odsjecima Ministarstva u Banja Luci , Prijedoru, Doboju, Bijeljini , Zvorniku, Istočnom Sarajevu , Foči i Trebinju.

(www.palelive.com / www.opstinarudo.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments