Prodao vozila preduzeća i novac zadržao za sebe

0

GORAŽDE – Protiv radnika Javnog komunalnog preduzeća „Novo Goražde“ čiji su inicijali N.V. podnesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo zbog sumnje da je za 7.964 KM prodao vozila ovog preduzeća i novac zadržao za sebe.
On je osumnjičen da je 2013. godine nezakonito prodao dva kamiona i jedan valjak preduzeću za otkup i reciklažu sekundarnih sirovina, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policija u Foči juče je oduzela pušku „M-48“ i pet metaka od ženske osobe čiji su inicijali LJ.K, koja je privedena u policijsku stanicu. Ona je kasnije prevezena u fočanski Dom zdravlja zbog sumnje da je riječ o duševno oboljelom.

Ispred Pošte u Foči juče je uhapšeno lice čiji su inicijali S.A. zbog sumnje da poštanskim putem iz Holadije naručuje sjeme genetski modifikovane marihuane.

Osumnjičeni, koji je neposredno prije hapšenja preuzeo pošiljku iz Holandije, tokom saslušanja u policijskoj stanici rekao je da je iz te zemlje radi uzgoja naručio 40 sjemenki droge skank koje je platio 190 evra.

Pripadnici Policijske stanice Rogatica podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv D.J. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, te protiv P.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda.

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Pale podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv P.G. zbog sumnje da je počinio krivično djelo šumska krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare