Pripadnici uprave učestvuju u obezbjeđenju EJOF-a

0

U obezbjeđenju zimskog Evropskog omladinskog olimpijskog festivala /EJOF 2019/, koji će sutra početi, učestvovaće i pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, izjavio je zamjenik načelnika ove uprave Igor Kušić.

Kušić je na konferenciji za novinare na Palama rekao da je da će se dio takmičenja u okviru EJOF-a, koji će se održavati do 16. februara u Sarajevu i Istočnom Sarajevu, odvijati i na području ove uprave, i to na Jahorini, Dvorištima i u sportskoj dvorani “Peki”.

On je pozvao sve građane grada Istočno Sarajevo i Republike Srpske da u što većem broju posjete ove sportsku manifestaciju i da se ponašaju u olimpijskom duhu kako bi u svijet bila poslata dobra slika o gradu i Srpskoj.

Kušić je dodao da će službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske biti na raspolaganju svim građanima, takmičarima i drugim učesnicima sportskih igara.

Na EJOF-u će čestvovati sportisti iz 46 zemalja, a prijavljeno je 1.086 takmičara i 750 članova delegacija nacionalnih olimpijskih komiteta.

EJOF će svečano biti otvoren 10. februara na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu, a ceremonija zatvaranja manifestacije biće održana 15. februara na platou ispred Administrativnog centra grada Istočno Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments