Prioritet izgradnja atletske staze, dječijih parkova i sportskih terena

0

Opštinski odbor Partije demokratskog progresa je danas u Palama predstavio dio programa plana 4×3 koji se tiče mladih, sporta i kulture.

Program je simbolično predstavljen na stadionu FK Romanija, jer je jedan od ciljeva u narednom mandatu izgradnja atletske staze, kao i dječijih parkova i sportskih terena.

„U proteklom periodu obećali smo izgradnju sportske dvorane u Palama, što smo i ispunili. Sljedeći projekat koji smo planirali realizovati je izgradnja atletske staze na stadionu FK Romanija. Nadamo se da će izgradnja atletske staze stvoriti uslove da se Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta konačno preseli u ovaj sportski objekat.

U saradnji sa opštinom Čajetina smo kandidovali projekat rekonstrukcije terena FK Romanija. Planirali smo promijeniti podlogu, staviti vještačku travu i učinićemo sve da to uradimo.

U proteklom periodu smo uduplali broj stipendija i u budućnosti planiramo raditi na jačanju sportskih klubova u Palama.“, izjavio je Miroslav Brčkalo predsjednik Gradskog odbora Partije demokratskog progresa.

„Smatram da je PDP puno učinio na razvoju sporta u Palama. Puno je urađeno na biatlon stazi Dvoriša gdje se i u narednom periodu planira održavanje Olimpijskih igara za mlade 2017. godine. Smatram da će se završetkom što više sportskih terena sve više djece uključiti u neki od sportova“, izjavio je Tomislav Lopatić bivši olimpijac i kandidat za odbornika ispred PDP-a u SO Pale.

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments