Prijetnje ubistvom zbog duga

0

RUDO – Policijskoj stanici Rudo muškarac čiji su inicijali R.T. prijavio je da mu je R.G. prijetio da će ga ubiti i osakatiti ukoliko mu ne vrati novac koji mu duguje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U toku je rasvjetljavanje i dokumentovanje prijave.

U Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu juče oko 14.30 časova patrola policije zaustavila je automobil „tojota“, za čijim upravljačem je bio B.D, koji nije položio vozački ispit, a u vozilu su se nalazila i lica I.T. i N.G, svi iz Kantona Sarajevo.

Nakon što je od lica zatraženo da izađu iz vozila, I.T. je izašao, dok se vozač B.D, zajedno sa N.G, udaljio sa lica mjesta velikom brzinom. Nakon nekoliko minuta, vozač je putem mobilnog telefona, vlasništvo I.T, psovao i prijetio policijskom službeniku da će ga ubiti.

U toku je rasvjetljavanje i dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Na Sokocu je sinoć oko 21.00 čas nepoznato maskirano lice, uz upotrebu vatrenog oružja, ukralo oko 2.600 KM od radnice u sportskoj kladionici u Ulici Jove Jankovića.

U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela razbojništvo.

Policijskoj stanici Foča juče je V.Ć. prijavio da je iz spavaće sobe stana u kome živi njegov otac N.Ć. nepoznato lice ukralo 700 KM.

Iz hodnika stambene zgrade koja se nalazi u Ulici vojvode Radomira Putnika, opština Istočno Novo Sarajevo ukradeno je 15 vodomjera.

Iz preduzeća „Fabrika motora specijalne namjene“ Pale nepoznata lica ukrala su 70 komada aluminijumskih odlivaka gornjeg i donjeg kratera čime je, prema izjavi odgovornih lica firme, pričinjena veća materijalna šteta.

U toku uviđaja sa lica mjesta su izuzeti tragovi radi potrebnih vještačenja.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare