Preventivna kontrola zdravlja zaposlenih

0

ISTOČNO SARAJEVO – Medicinsko osoblje Bolnice Istočno Sarajevo danas je obavilo preventivne preglede zaposlenih radnika Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo.

Direktor Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Rade Ristović izrazio je zadovoljstvo za uspostavljenu poslovno-tehničku saradnju između ove dvije ustanove, koja podrazumijeva redovnu kontrolu zdravstvenog stanja svih radnika Zavoda za udžbenike i nastavna sredstava.

“Mi ćemo u kontinuitetu, svake godine, ako ne i prije, nastojati da naši radnici dobiju kontrolu zdravlja i na tome možemo biti zadovoljni. Mi želimo da ova saradnja bude nastavljena u punom kapacitetu, kao što je to bilo i do sada”, rekao je Ristović novinarima u Istočnom Novom Sarajevu.

Direktor Bolnice Istočno Sarajevo Goran Todorović zadovoljan je što je menadžment Zavoda za udžbenike pokazao spremnost da se saradnja između ove dvije javne ustanove podigne na viši nivo.

“Mi ćemo danas radnicima koji su izrazili želju preventivno kontrolisati krvni pritisak i nivo šećera u krvi, te im objasniti kako se može uraditi neki pregled, kakva je procedura da se dođe do tog pregleda, koji pregledi se mogu uraditi kod nas i koji je najjednostavniji i najkraći put da oni ostvare svoja prava”, pojasnio je Todorović.

On je pozvao i druge ustanove da na ovakav ili sličan način uspostave saradnju sa Bolnicom Istočno Sarajevo, istakavši da je osnovni cilj ove zdravstvene ustanove da zdravstvenu zaštitu približi svojim korisnicima.

“Dolazi nova bolnica, novo vrijeme i nove mogućnosti, i mi hoćemo da ih iskoristimo do maksimuma, a jedan od načina je i ovakva saradnja sa ustanovama koje posluju na teritoriji Istočnog Sarajeva”, zaključio je Todorović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments