Preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ pomaže lokalne ustanove

0
Preduzeće

VIŠEGRAD – Preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ u saradnji sa opštinom Višegrad vrši građevinske radove na objektima Doma zdravlja i Dječijeg obdaništa „Neven“, poboljšavajući na taj način uslove rada ovih ustanova.

Direktor Doma zdravlja Višegrad Snežana Đurović rekla je Srni da su radnici preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ napravili natkriveni prostor za četiri parking mjesta, na koja će biti parkirana sanitetska vozila.

„Ova donacija nam mnogo znači, jer će nam to sačuvati vozila u zimskim uslovima“, rekla je Đurovićeva.

Ona je zahvalila za pomoć i dodala da se uskoro očekuje i novo sanitetsko vozilo, koje će obezbijediti opština Višegrad.

Direktor dječijeg obdaništa „Neven“ Danka Mitrović rekla je da su zahvaljujući razumijevanju načelnika opštine Višegrad i direktora preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ u ovoj ustanovi urađeni veliki građevinski radovi.

„Radi se o ulaznom stepeništu, mijenja se kompletna keramika, sređuje ograda i obavljaju drugi propratni građevinski radovi“, istakla je Mitrovićeva.

Ona je dodala da se ugrađuje neklizajuća keramika, koja će povećati stepen bezbjednosti djece, roditelja i vaspitača.

Direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Nedeljko Perišić rekao je da ovo preduzeće osim osnovnih zadataka koje propisuje zakon i postizanja što boljih rezultata, pokazuje i društvenu odgovornost, učestvujući u stvaranju što boljih uslovi za život u lokalnoj zajednici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare