Predškolci posjetili Policijsku stanicu

0

ČAJNIČE – Povodom Dana policije polaznici predškolske grupe Dječijeg vrtića „Bajka“ danas su posjetili Policijsku stanicu u Čajniču gdje su im policijski službenici pokazali šta sve upotrebljavaju u svom radu i upozorili ih šta ne smiju raditi.
Direktor Dječijeg vrtića „Bajka“ Vukašin Katana rekao je Srni da je posjeta različitim institucijama u gradu dio vaspitačkog programa kojim se najmlađima želi približiti rad različitih službi kako bi se upoznali o njihovoj ulozi u društvu.

On je dodao da je dugogodišnja saradnja između vrtića i policije uspješna i korisna.

„Kod djece su danas pravo oduševljenje izazvala policijska vozila uz upaljene sirene i rotaciona svjetla“, rekao je Katana.

Komandir Policijske stanice u Čajniču Mirko Simović istakao je da je pored niza aktivnosti koje sprovode povodom Dana policije organizovana i posjeta mališana policijskoj stanici.

On je dodao da je osnovni cilj današnje posjete približavanje rada policije zajednici, kako bi se djeca upoznala sa materijalno tehničkim sredstvima, opremom kojom raspolaže policija kao i načelima organizacije rada.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare