Poziv poljoprivrednim prerađivačima za učešće na prezentaciji

0

Udruženje privrednika opštine Pale nakon svog osnivanja i registracije u registru udruženja, uspostavilo je saradnju i partnerske odnose sa preduzećemo „Eko – Plod“ d.o.o. iz Sarajeva u cilju preuzimanja i nastavka koordinacije daljih aktivnosti na području naše Opštine za edukaciju, podsticaj, organizaciju proizvodnje i otkupa jagodičastog voća, krompira, mrkve i ostalih kultura koje uspjevaju na našem području.

U cilju informisanosti i angažovanja što većeg broja potencijalnih poljoprivrednih proizvođača sa područja opštine Pale, organizovaće se dodatne prezentacije dana 30.12.2014. godine sa početkom u 16.30 sati u sali RJ ŠG „Jahorina“ Pale u Podgrabu i u 20.00 sati u sali za sastanke Opštine Pale.

Na prezentaciji će eminentni stručnjaci iz oblasti uzgoja jagodičastog voća dati početne informacije koje su neophodne za organizaciju proizvodnje, od pripreme zemljišta, sadnje, primjene agrotehničkih mjera do berbe i zaštite plodova prije predaje prerađivaču, dok će predstavnici preduzeća „Eko – Polod“ d.o.o. predstaviti uslove koji su vezan za kreditiranje, otkup proizvoda i plaćanje.

Za pripremu poljoprivrednih proizvođača koji žele da prisustvuju prezentaciji, dostavljamo vam ponuđeni ugovor i anketni upitnik.

 
PREUZMITE

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare