Pomozite Kojić Vladimiru iz Višegrada

0

Kao dijete od 11 godina je ostao bez majke, a pošto nije mogao da se brine o njemu otac koji je bio psihički bolesnik brigu oko njega prezeo je njegov ujak Perišić Dušan koji ga je odveo u Zrenjanin gdje je Vladimir završio Osnovnu Školu, a potom od ujaka otišao je u Knjaževac gdje je radio u Preduzeće Putevi kao Fizički radnik, a u međuvremenu završio je vanredno srednju Trgovačku Školu i stekao zvanje Trgovački Poslovođa.

Prije nekoliko godina se razbolio liječen je 10 mjeseci u Psihijatrijskoj Bolnici u Nišu poslije čega je poslat u Banja Luku gdje je liječen 36 dana. Po liječenu iz Bolnice iz Banja Luke poslat je u Višegrad gdje je prijavljen sa mjestom prebivališta a posjeduje lična dokumenta . Iza roditelja mu je ostao stan oko 30 metara kv2 koji je u veoma lošem stanju, a koji je uz pomoć sredstava Centra za Socijalni Rad Višegrad adaptiran i sada se nalazi u malo boljem stanju.

Pod adaptacijom stana smatramao krečenje priključak struje i vode ,a što se tiče namještaja i kučnih aparata u stanu nema ništa.

Vladimir je trenutno smješten u Psihijatrijsku Bolnicu Sokolac gdje se trenutno nalazi na liječenju , a koliko vremena če se zadržati nije nam poznato.

Ovim putem apelujemo na pomoć Kojić Vladimiru u obezbjeđenju životne egzistencije!

KOJIĆ VLADIMIR je rođen 27.01.1977

FOTOGALERIJA

SVI KOJI ŽELE DA VIŠE SAZNAJU O KOJIĆ VLADIMIRU MOGU DA SE OBRATE DIREKTNO U CENTAR ZA
SOCIJALNI RAD U VIŠEGRADU

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD
cara lazara bb, višegrad0
058 630760
058 630762
058 630761
058 620310

Cijelu vijest pročitajte ovdje: VIŠEGRAD

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare