Fantastični “Jahorina” i “Student”

0

Na otvaranju sezone, u prvom kolu Premijer lige u odbojci naši klubovi ostvarili su pobjede. U dvorani OŠ “Mokro” naše “Jahorinke”uspješnije su bile od igračica “Hercegovca” iz Bileće i zasluženo pobijedile 3:0 (25:16,25:14,25:17). Od samog početka odbojkašice sa Pala, nametnule su ritam, bile su bolje u svim elementima igre, pa se već na prvom obaveznom predahu moglo naslutiti  kako će se završiti utakmica. Rutinskom igrom došle su do zasluženog trijumfa nad mladom i perspektivnom ekipom iz Bileće. Sve igračice  dale su svoj doprinos u pobjedi, a posebno odbojkaški nadahnute i raspoložene za igru bile su: “korektorka” Veselinka Slijepčević, reprezentativka Nadica Slijepčević kao i “tehničarka” Jelena Tabaković. U sljedećem kolu “Jahorinke” gostuju u Gradačcu, a već u srijedu (06.10) u Mokrom igraju polufinalnu utakmicu kupa “Srpske” sa odbojkašicama iz Gacka.


Rezultati: prvo kolo/odbojkašce

JAHORINA – Hercegovac 3:0
Gacko – Radnik 3:2
Bosna (Kalesija) – Tuzla 3:0
Bihać – Jedinstvo 0:3
Kuka Gradačac – Glasinac / odloženo

Odbojkaši “Studenta” u Modriči bili su uspješniji i lakše nego što se očekivalo pobijedili domaćina “Optimu” sa 0:3 (13:25,15:25 i 20:25). Svi naši igrači dali su svoj maksimum, a posebno su se istakli “srednjak” Predrag Košarac-Koske i Marko Sladoje, a sve je to organizovao izvarednom distribuciom lopti “tehničar” Banjo Perišić, povratnik u naše redove. Imajući u vidu tešku situaciju u klubu, uspjeh je još veći. Klub je prije dvije sedmice napustio i trener Vladan Savić, pa su igrači sami trenirali i pripremali se za utakmice. Savić se vratio pred utakmicu Kupa RS sa “Drinom” u Zvorniku i od tada zabilježio dvije pobjede.

U sljedećem kolu naši odbojkaši dočekuju Ljubinje, a voljom žrijeba u srijedu (06.10) opet igraju u Modriči  polufinale kupa “Srpske” sa domaćinom.

Razultati: prvo kolo/odbojkaši

Modriča – Student 0:3
Jedinstvo – Napredak 3:0
Lukavac – Mladost (Razljevo) 3:1
Ljubinje – Domaljevac 3:1
Radnik – Kakanj / odloženo

(ČM – www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments