Fantastični „Jahorina“ i „Student“

0

Na otvaranju sezone, u prvom kolu Premijer lige u odbojci naši klubovi ostvarili su pobjede. U dvorani OŠ „Mokro“ naše „Jahorinke“uspješnije su bile od igračica „Hercegovca“ iz Bileće i zasluženo pobijedile 3:0 (25:16,25:14,25:17). Od samog početka odbojkašice sa Pala, nametnule su ritam, bile su bolje u svim elementima igre, pa se već na prvom obaveznom predahu moglo naslutiti  kako će se završiti utakmica. Rutinskom igrom došle su do zasluženog trijumfa nad mladom i perspektivnom ekipom iz Bileće. Sve igračice  dale su svoj doprinos u pobjedi, a posebno odbojkaški nadahnute i raspoložene za igru bile su: „korektorka“ Veselinka Slijepčević, reprezentativka Nadica Slijepčević kao i „tehničarka“ Jelena Tabaković. U sljedećem kolu „Jahorinke“ gostuju u Gradačcu, a već u srijedu (06.10) u Mokrom igraju polufinalnu utakmicu kupa „Srpske“ sa odbojkašicama iz Gacka.


Rezultati: prvo kolo/odbojkašce

JAHORINA – Hercegovac 3:0
Gacko – Radnik 3:2
Bosna (Kalesija) – Tuzla 3:0
Bihać – Jedinstvo 0:3
Kuka Gradačac – Glasinac / odloženo

Odbojkaši „Studenta“ u Modriči bili su uspješniji i lakše nego što se očekivalo pobijedili domaćina „Optimu“ sa 0:3 (13:25,15:25 i 20:25). Svi naši igrači dali su svoj maksimum, a posebno su se istakli „srednjak“ Predrag Košarac-Koske i Marko Sladoje, a sve je to organizovao izvarednom distribuciom lopti „tehničar“ Banjo Perišić, povratnik u naše redove. Imajući u vidu tešku situaciju u klubu, uspjeh je još veći. Klub je prije dvije sedmice napustio i trener Vladan Savić, pa su igrači sami trenirali i pripremali se za utakmice. Savić se vratio pred utakmicu Kupa RS sa „Drinom“ u Zvorniku i od tada zabilježio dvije pobjede.

U sljedećem kolu naši odbojkaši dočekuju Ljubinje, a voljom žrijeba u srijedu (06.10) opet igraju u Modriči  polufinale kupa „Srpske“ sa domaćinom.

Razultati: prvo kolo/odbojkaši

Modriča – Student 0:3
Jedinstvo – Napredak 3:0
Lukavac – Mladost (Razljevo) 3:1
Ljubinje – Domaljevac 3:1
Radnik – Kakanj / odloženo

(ČM – www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare