Pokušao da ukrade “GOLF” sa policijskog parkinga

0

ISTOČNO SARAJEVO – Muškarac, čiji su inicijali N.J., pokušao je da ukrade “golf 2” sa policijskog parkinga na Palama na nagovor lica V.S., od koga je taj automobil ranije oduzet.


Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno se da je policija u noći između subote i nedjelje, pola sata poslije ponoći, zatekla u izvršenju krivičnog djela muškarca N.J., koji je pokušao da otuđi “golf” sa parking prostora tog CJB.

Nakon hapšenja N.J. je priznao da je pokušao da ukrasti vozilo na nagovor V.S., od koga je”golf” ranije oduzet.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilatvu, navodi se u saopštenju.

Nepoznati počinioci su provalili u sportsku kladionicu “Astra” u Rudom i odnijeli od 2.500 do 3.000 KM.

Uviđajem je utvrđeno da je u noći između 17. i 18. novembra, nepoznato lice ili više njih, nasilno uklonilo staklo na prozoru, ušlo u unutrašnjost objekta i iz kase otuđilo novac.

Operativni rad na otkrivanju počinilaca je u toku.

Nepoznati izvršioci su u toku noći između 17. i 18. novembra u Ulici srpskih vladara, opština Istočna Ilidža, izvršili provalu u trafiku vlasništvo “Fabrike duvana” Banjaluka, i otuđili neutvrđenu količinu cigareta.

Za vikend su na području Centra evidentirane dvije saobraćajne nezgode na Palama i u Rudom, a za posljedicu su imale manju materijalnu štetu.

Radnici policije kontrolisali su 107 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka i uručili 92 prekršajna naloga.

Za vikend je policija iz saobraćaja isključila sedam vozača – pet zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i dva zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava, kao i jedno vozilo zbog isteka registracije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments