Pokloni za članove udruženja „Sunce“

0

Paljansko Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ organizovalo je sinoć dodjelu paketića za svoje najmlađe članove.Predsjednik Udruženja Milenko Vujinović rekao je da ova organizacija, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, tradicionalno organizuje priredbe i dodjelu paketića.

On je naveo da je 30 djece paketiće dobilo večeras, da će desetoro koji žive u udaljenim naseljima ili su nepokretni dobiti paketiće naknadno, a da su prikladni pokloni pripremljeni i za odrasle članove Udruženja.

„Za sedam porodica slabijeg imovinskog stanja pripremljeni su posebni paketi sa najpotrebnijim prehrambenim proizvodima“, rekao je Vujinović.

On je dodao da su u pripremanju paketića i poklona pomogli firma „Venera“ iz Istočnog Sarajeva i Hotel „Vučko“ na Jahorini.

Udruženje „Sunce“ ima 63 člana – djece, omladine i odraslih.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/udruzenje-sunce-paketici-2012/] width=[54] height=[54] title=[Pokloni za članove udruženja „Sunce“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Više fotografija…

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare