Podrška za proširenje kapaciteta Doma za starija lica

0

ISTOČNO SARAJEVO – Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić danas je na sastanku sa direktorom Doma za starija lica Istočno Sarajevo Miljanom Sladojem potvrdio opredijeljenost resornog ministarstva da pruži podršku ovoj ustanovi u realizaciji planova ka proširenju kapaciteta i usluga.

Sladoje je predstavio dosadašnje aktivnosti i dinamiku dalje realizacije planiranog proširenja kapaciteta Doma, a za koje su Vlada Republike Srpske i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite ranije dali saglasnost i odobrili sredstva, saopšteno je iz resornog ministarstva.

„Cilj je da se i na ovaj način doprinese unapređenju kvaliteta usluga koje ova ustanova pruža starijim sugrađanima“, navodi se u saopštenju.

Na sastanku u Istočnom Sarajevu bilo je riječi i o uspješnom poslovanju ove ustanove socijalne zaštite za smještaj korisnika, kao i planovima za unapređenje rada i poboljšanje uslova za pružanje usluga korisnicima.

Šeranić se tokom posjete ovoj ustanovi upoznao i o realizaciji projekta adaptacije i renoviranja kupatila za korisnike ustanove, što je investicija koju je u prethodnom periodu finansirala Vlada Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare