Počela sjednica glavnog odbora

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Istočnom Sarajevu počela je sjednica Glavnog odbora /GO/ SP-a na kojoj će biti razmotrena aktuelna politička i ekonomsko-socijalna situacija u Republici Srpskoj i BiH, kao i izvještaj Glavnog izbornog štaba o rezultatima lokalnih izbora održanih 7. oktobra.Predsjednik SP-a  rekao je novinarima da se održavanjem sjednice GO stranke u Istočnom Sarajevu žele podržati svi članovi SP-a koji su vrijedno radili na proteklim lokalnim izborima i osvojili mandate na području tog grada.

“Želimo, takođe, da na ovaj način damo političku podršku Istočnom Sarajevu i njegovom razvoju, kao i razvoju istočnog dijela Srpske. Smatramo da je to izuzetno važna aktivnost na kojoj će posebno biti angažovana Vlada Srpske, jer je upravo politika Republike Srpske, posebno ove vlade, da ravnomjerno podstiče razvoj svih dijelova”, istakao je Đokić prije početka sjednice.

Prema njegovim riječima, održavanje sjednice GO SP-a u Istočnom Sarajevu predstavlja i izraz simbolične podrške i zahvalnosti stanovništvu tog kraja, kao i biračima i članovima partije koji su podržali SP-a na proteklim lokalnim izborima.

Đokić je istakao da je politika SP-a jasna i prepoznatljiva i polazi od potrebe za razvijanjem opšte solidarnosti.

“Mjere i ekonomska politika Vlade Srpske su, takođe, poziv na opštu solidarnost, socijalnu pravdu i pravičnu raspodjelu, a to su principi na kojima počiva i naša politika”, rekao je Đokić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments