Pobjednik koride bik u vlasništvu braće Tanaskovića

0

HAN PIJESAK – U mjestu Japaške Bare, u nesposrednoj blizini Han Pijeska, održana je korida na kojoj je u teškoj kategoriji pobijedio bik u vlasništvu braće Slavka i Milorada Tanaskovića iz Metaljke u Crnoj Gori, kojime je pripala nagrada od 1.500 KM.

Druga nagrada na jučerašnjoj koridi u iznosu od 1.000 KM u ovoj kategoriji, gdje su bikovi bili težine po 1.000 kilograma, pripala je Miji Pavloviću, vlasniku bika iz Kaknja.

U lakoj kategoriji, bikovi su bili teški između 600 i 700 kilograma, a pobijedio je bik u vlasništvu Ante Josipovića iz Vareša, koji je osvojio nagradu u iznosu 600 KM.

Druga nagrada u iznosu 500 KM pripala je biku u vlasništvu Edina Ramića iz Žepe, kod Han Pijeska.

U srednjoj kategoriji bikovi su bili teški po 750 kilograma, a prva nagrada u iznosu 700 KM pripala je Anti Josipoviću, a druga u iznosu 600 KM Musi Osmanoviću iz Žepe.

U poluteškoj kategoriji bikovi su bili težine po 850 kilograma, a prva nagrada u iznosu 800 KM pripala je Rajku Miroviću iz Han Pijeska.

Na ovom takmičenju učestvovala su 22 bika u 11 borbi, svrstanih po kategorijama, iz Republike Srpske, Federacije BiH i Crne Gore

Organizator koride bio je Stevan Mumović iz Han Pijeska, a takmičenje je posmatralo oko 1.500 gledalaca.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare