Pet godina sportskog društva „Bambi Soko“

0

VIŠEGRAD – Sportska sekcija Srpskog sokolskog društva „Soko“ iz Dobruna proslavila je pet godina postojanja i uspješnog rada.

Predsjednik sekcije Bojan Gračanin rekao je da ovaj mladi kolektiv dječaka fudbalera starosti od šest do 14 godina čini ukupno 95 članova koji se okupljaju u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Višegradu, gdje četiri puta sedmično treniraju.

„Plan je da se, osim redovnog učešća u `Mini-maksi` ligi, uskoro ugoste vršnjaci iz Kosovske Mitrovice sa kojima je prošle godine uspostavljena bratska saradnja“, rekao je Gračanin.

On je najavio da će se u Dobrunu u aprilu organizovati Prve male sokolske igre na kojima se očekuje učešće velikog broja osnovaca iz Višegrada.

Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković rekao je da je opština planirala 10.000 KM za ovakav vid sportskih aktivnosti najmlađih i da će uvijek podržavati sve njihove akcije.

Upravu Sekcije „Bambi-Soko“ čine roditelji mladih fudbalera koji su prošle godine dobrovoljnim radom uredili fiskulturnu salu gdje se održavaju treninzi i takmičenja.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare