Palelive slavi prvi rođendan!

0

Palelive.com 30. jula slavi svoj prvi rođendan. Godina dana je protekla brzo, ali ako bi se vratili i počeli nabrajati sve što smo uradili u proteklih godinu dana, vidjeli bi da ta godina nije protekla tako brzo. Palelive.com je za ovih 365 dana stekao prepoznatljiv imidž i postao jedan od najposjećenijih portala u istočnom dijelu RS.

30.jula.2008. godine Palelive je osvanuo na mreži sa uvodnom porukom: „Želim Vam dobrodošlicu na palelive.com, projekat koji je konačno ugledao svjetlo dana ili bolje reći zauzeo pomenuti domen mreže. Želja za jednim ovakvim sajtom je nastala prije 4 godine, ali zbog nedostatka znanja želja je ostala samo želja. Ideja sajta i prvi radovi na ovom projektu počeli su prije 18 mjeseci i nakon desetak dana rada pali su u vodu, ovoga puta osim nedostatka znanja ispriječile su se i obeveze prema fakultetu. Danas 30.jula 2008. godine sajt Palelive! je konačno došao u fazu testiranja na mreži. Još dosta toga je ostalo da se ubaci, dopuni, ispravi, sajt će sigurno svojim razvijanjem i napredovanjem izrasti u jedan ozbiljan resurs našeg grada. Dalje razvijanje zavisi i od Vas dragi posjetioci, potencijalni sponzori i korisnici najveće mreže na svijetu. Sve vaše prijedloge, pohvale i kritike šaljite na e-mail autora sajta.“

Za ovih godinu dana je na samom portalu urađeno mnogo toga. Pored poboljšanja izgleda i funkcionalnosti, portal je dobio nove servise i mogućnosti. Naš tim je ovome periodu izradio 15 web stranica, od kojih su od posebnog značaja stranice za Ekonomski i Pravni fakultet na Palama, ali i stranica sa kojom se posebno dičimo, jer je to ujedno i naš najveći projekat, a to je stranica za Generalni konzulat BiH u Čikagu, koju dnevno posjećuje nekoliko hiljada posjetilaca tražeći informacije o BiH i predajući zahtjeve za pasoš i druga dokumenta.

Što se tiče Palelive portala on je dostigao svoju finalnu fazu i u budućnosti ćemo raditi na njegovoj modernizaciji i poboljšavanju dostavljanja informacija na portal. Naš sajt je od njegovog puštanja u rad ostvario preko 250 000 posjeta. Na zvaničnom brojčaniku koji se nalazi u dnu portala stoji brojka od 176 000 posjeta, ali je brojčanik uključen nakon 3 mjeseca rada i nije bilježio posjete na forumu i fotogaleriji. Na našem sajtu su informacije o našem gradu, dešavanjima, turizmu, univerzitetu, sportu i kulturi pronašli posjetioci iz preko 40 zamalja svijeta.

Palelive se posebno zahvaljuje fotografskoj radnji Vasić koja je bila generalni sponzor portala i koja nas je pomogla finansijski kako bi uspjeli podići portal na viši nivo zakupljivanjem više web prostora.

U našem dnevniku možete pronaći nešto više informacija o razvoju našeg portala u proteklom periodu.

Na kraju se zahvaljujemo svim našim vijernim posjetiocima koji su nam dobronamjernim kritikama pomogli da postanemo još bolji, ali se zahvaljujemo i ljudima koji su radili protiv našeg portala jer su nam pomogli da postanemo još jači.

SV – palelive.com

Foto: Prvo grafičko i sadržajno rješenje Palelive

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare