Palelive osvojio prvu nagradu za dizajn bedža

0

Najveći web festival u regionu Web Fest 2010, posvećen izboru najboljih regionalnih web projekata kao i edukaciji, promociji i popularizaciji upotrebe Interneta neće proći bez Palelive. Palelive je dizajnirao najbolji bedž po glasovima publike i na taj način otvorio sebi vrata da prisustvuje jednoj ovakvoj manifestaciji, koja će se u petak 26.11.2010. godine održati u SKC u Beogradu. Zahvaljujemo se našim prijateljima i posjetiocima koji su glasali za Palelive i donijeli nam prestižnu nagradu. Bedževe koje je dizajnirao Palelive će nositi brojni posjetioci, ličnosti iz javnog i medijskog života i pobjednici Web Fest-a. Festival će biti bogato medijski propraćen, a mi ćemo iskoristiti priliku da upoznamo neke ljude iz oblasti web dizajna i marketinga. Naravno, biće prilike da se obnove i neka poznanstva sa ljudima koji su direktno zaslužni za pokretanje web sajtova Palelive.com i RSplaneta.com.

Web Fest je sada već tradicionalni festival koji se sastoji od takmičarskog dijela i edukativnog. Takmičarski dio obuhvata glasanje za najbolje sajtove u različitim kategorijama i najbolje Internet marketing kampanje, nakon čega će se, na osnovu najvećeg broja osvojenih glasova publike i stručnog mišljenja žirija, pristupiti proglašenju pobjednika. Svaki pobjednik će postati ponosni nosilac Web Fest statuete, simbola i nosioca vizuelnog identiteta festivala. Palelive.com i RSplaneta.com su bili dio samo nekoliko predstavnika Republike Srpske na ovom festivalu i moramo priznati da smo trenutno jedna od najnerazvijenijih zemalja (Republika Srpska) u ovoj oblasti na svijetu.

Edukativni dio odnosi se na panel diskusiju koja će se održati u Beogradu tokom trajanja festivala. Aktivnosti takmičarskog dijela programa će se obavljati na www.wfest.org.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare