Otvoren foto-konkurs

0

Turistička organizacija paljanske opštine pozvala je ljubitelje prirode, turizma i fotografije da se do 25. maja prijave na nagradni foto-konkurs „Proljeće na Palama“.

Pobjednika foto-konkursa očekuje nagrada od 200 KM, drugo mjesto je 100 KM, a treće 50 KM.

Iz Turističke organizacije Pale saopšteno je da je cilj foto-konkursa promocija ljepota opštine Pale u proljećnom periodu.

„Pale imaju veoma razvijen zimski turizam, ljetni turizam koji je u usponu, pa smo smo odlučili da temu ovog foto-konkursa posvetimo proljeću“, navode iz ove organizacije.

Fotografije mogu biti profesionalne ili amaterske, a na njima u skladu sa temom mogu biti predstavljeni turistički sadržaji, prirodne ljepote, kao i urbana sredina.

U saopštenju se dodaje da fotografije moraju biti autorske, mogu se dostaviti tri fotografije po autoru, mogu biti crno-bijele, u boji ili obrađene u nekom od programa za obradu fotografija, te isključivo u digitalnoj formi u jpg-jpeg formatu.

Maksimalna veličina fotografije može biti pet megabajta.

Prijave na konkurs treba da uključuju – ime i prezime autora fotografije, naziv fotografije, kratak opis fotografije /šta se na njoj nalazi, lokacija gdje je snimljena/, kao i kontakt autora – broj telefona, mejl i adresa stanovanja.

Fotografije terba poslati na mejl adresu: info@toopale.com ili na „Fejsbuk“ stranicu Turistička organizacija opštine Pale sa naznakom „Prijava na foto konkurs“.

Pristigle fotografije biće objavljene na zvaničnoj „Fejsbuk“ stranici Turističke organizacije opštine Pale 25. maja, glasanje lajkovima trajaće do 31. maja do 12.00 časova, a pobjedničke fotografije biće proglašene 1. juna u 12.00 časova.

„Pokušaji zloupotrebe ili neregularnog pridobijanja lajk glasova putem autokliker aplikacija biće unaprijed zaustavljeni i prijavljeni nadležnim organima“, saopšteno je paljanske Turističke organizacije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare