Osnovano „Udruženja privrednika opštine Pale“

0

U Palama je sinoć održana Osnivačka skupština „Udruženja privrednika opštine Pale“, na kojoj su izabrani predsjednik i potpredsjednik Skupštine, imenovan Upravni i Nadzorni odbor, izabran predsjednik Upravnog odbora, odnosno predsjednik Udruženja i njegov zamjenik.

Pristupnicu za članstvo je potpisalo 66 subjekata sa sjedištem u opštini Pale i svi oni su prema usvojenom statutu članovi Skupštine Udruženja.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je podržao osnivanje udruženja ističući da je ovo jedan bitan korak u razvoju Pala.

„Udruženje će imati veliku podršku opštine Pale i drago mi je da se privrednici naše opštine udružuju kako bi lakše rješavali probleme i stvarali bolji poslovni ambijent. Vjerujem da će ovu inicijativu i vaše zahtjeve prenijeti narodni poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kako bi i na većem nivou došlo do toga“, izjavio je u svom obraćanju privrednicima Kovačević.

Udruženje privrednika Pala je nezavisno, nestranačko, nevladino udruženje građana, osnovano kao rezultat volje privrednika sa područja Pala iz različitih privrednih grana radi stvaranja povoljnijeg poslovnog ambijenta za privredni razvoj.

Organi udruženja:

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE
1. Petrović Radomir

ZAMJENIK PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE
1. Đukić Goran

UPRAVNI ODBOR
1. Kovačević Radivoje
2. Obradović Siniša
3. Stanišić Aco
4. Lopatić Branislav
5. Tanić Ljubiša
6. Govedarica Dragan
7. Kusmuk Milomir
8. Prović Milomir
9. Furtula Nenad
10. Poljaković Njegoš
11. Pandurević Jovo
12. Golijanin Veljko
13. Despić Mirko
14. Jakovljević Mirko
15. Jovanović Slavica

NADZORNI ODBOR
1. Pekić Petko
2. Elek Milenko
3. Luladžija Dalibor

PREDSJEDNIK UPRAVNOG ODBORA / PREDSJEDNIK UDRUŽENjA
– Njegoš Poljaković

ZAMJENIK PREDSJEDNIKA UPRAVNOG ODBORA
– Prović Milomir

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/osnivacka-skupstina-udruzenje-privrednika-opstine-pale-dec-2014/] width=[54] height=[54] title=[Osnivačka skupština Udruženje privrednika opštine Pale] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Vezano:

Inicijativa za formiranje Udruženja privrednika opštine Pale

Osnivačka skupština „Udruženja privrednika opštine Pale“ 4. decembra


(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare