Organizovana izložba 109 vaskrsšnjih jaja

0

HAN PIJESAK – Povodom vaskršnjih praznika u Han Pijesku je danas organizovana manifestacija “Veseli vaskršnji čas”, na kojoj je u Galeriji Doma kulture organizovana izložba 109 vaskršnjih jaja učenika od prvog do petog razreda Osnovne škole “Milan Ilić, čiča šumadijski”.

Na “Veselom vaskršnjem času” učenici ove škole su pjevali vaskršnju pjesmu i kazivali pjesme o Vaskrsu.

U takmičenju za najtvrđe vaskršnje jaje prvo mjesto je pripalo LJubiši Vitomiru, kome je uručena zahvalnica i slatki paket.

Prva nagrada za najljepše jaje, prema ocjeni stručnog žirija, pripala je Tamari Todorović, duga Mariji Mitrović i treća Ivi Ećimović, a uručene su im zahvalnice i slatki paketi.

Ovim učenicima nagrade je obezbijedio Centar za omladinu i sport “Pogled” iz Han Pijeska.

Prema glasovima učenika, za najljepše jaje proglašeno je jaje Sare Đerić, drugo mjesto su podijelili Nemanja Terzić i Anastasija Tomović, a treće mjesto je pripalo Nikolini Todorović.

Za najljepše literarne radove na ovoj manifestaciji proglašeni su radovi Marka Dobrilovića, druga nagrada je pripala Mirjani Mandić, a treća Dajani Lučić.

Najbolji likovni radovi su radovi učenika Ivane Golišević, Anđele Mišić i Boriše Todorovića. Izloženi radovi se mogu pogledati do petka, 25. aprila ove godine.

Za najsoliste proglašeni su Julija Savčić i Tamara Vidović.

Ovim učenicima nagrade će uručiti predstvnici međunarodne organizacije “Vorld vižn” sutra u 12.00 časova.

Organizatori ove manifestacije su Centar za omladinu i sport “Pogled” i Osnovna škola “Milan Ilić, čiča šumadijski”.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments