Opština nabavila mašine komunalcima

0

VIŠEGRAD – Opština Višegrad uložila je 600.000 KM za nabavku neophodne mehanizacije Komunalnom preduzeću „Komunalac“, kako bi ova firma bila osposobljena da održava gradsku i seosku infrastrukturu i učestvuje u realizaciji projekata koja će joj donositi finansijsku korist.

Načelnik opštine Slaviša Mišković rekao je da su se odlučili na ovaj potez kako bi ojačali ovu firmu, dobili čistiji i uređeniji grad, zaposlili određen broj radnika i omogućili „Komunalcu“ da sebi obezbijedi sredstva za naredne projekte.

Direktor „Komunalca“ Siniša Đokanović kaže da je nabavljeno vozilo za odvoz smeća, mašine za čišćenje prašine sa trotoara, kamion sa priključcima za čićenje snijega, freze za uklanjanje snijega sa ulica i rovokopač.

„Osim toga, kupljena su dva mini bagera, ručni valjak i kombi sa korpom za popravku elektroinstalacija, fasada i orezivanje parkovskog drveća“, dodao je Đokanović.

On je zahvalio opštini koja je spoznala probleme ovog preduzeća i pomogla da obavljaju ovu djelatnost na doborobit svih građana višegradske opštine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare