Opljačkana trgovinska radnja na Han Pijesku

0

ISTOČNO SARAJEVO – Iz jedne trgovinske radnje na Han Pijesku ukradeno je oko 200 KM i neutvrđena količina cigareta, kafe i konzervirane hrane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Izvršen je uviđaj. U toku je istraga.

Policijskoj stanici Istočno Sarajevo J.K. je prijavila da je njenog muža B.K. fizički napao vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u Istočnom Novom Sarajevu, te da mu je slomljena ključna kost i podlaktica. U toku je ravjetljavanje ovog krivičnog djela.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Sarajevo podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Ž.B. i V.L. zbog tuče ispred Ugostiteljskog objekta „Trend“ u Istočnom Novom Sarajevu. Prekršajna prijava podnesena je i protiv vlasnice objekta M.D. zbog neprijavljivanja narušavanja javnog reda i mira.

U protekla 24 časa evidentirane su dvije saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom na Palama.

Pripadnici CJB Istočno Sarajevo kontrolisali su 150 vozila i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 134 prekršajna naloga, legitimisali 12 lica.

Iz saobraćaja je isključeno pet vozača – četiri zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava, kao pet vozila – tri neregistrovana i dva radi isteka registracije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare