Održana promocija Turističke organizacije Beograd

0

Turistička organizacija Beograd u subotu 17.09.2016. god predstavila građanima Pala bogate i raznovrsne turističke potencijale glavnog grada Srbije.
Koordinator Službe za odnose sa javnošću Turističke organizacije Beograda Vesna Nađ rekla je da je cilj promocija ove organizacije i Beograda u okviru promotivne kampanje „Gou Belgrejd“ /Go Belgrade/.

„Želimo da podsetimo šta se dešava u Beogradu koji je jedan od gradova sa najviše kulturnih manifestacija, oko 280 godišnje. Mi smo urbana destinacija i radimo tokom cele godine“, istakla je ona.

Ona je naglasila da u posljednjem kvartalu Beograd postaje grad kulture i navela manifestacije kao što su Međunarodni sajam knjige, Bitef, džez-festival, ali i doček Nove godine koji je prepoznatljiv u cijelom regionu.

Nađ je navela da su među pet najbrojnih turista na četvrtom mjestu turisti iz BiH i podsjetila da Turistička organizacija Beograd i Turistička organizacija Istočno Sarajevo imaju potpisan Protokol o saradnji.

Ona je pojasnila da se u okviru promotivne kampanje organizuje „biznis dan“ kada svi činioci turističke privrede održavaju sastanke i dogovaraju saradnju i ocijenila da je da direktna saradnja najpoštenija, jer nema mešetara.

Drugog dana, navela je ona, organizuje se druženja sa građanima, a na info-pultovima dijeli se promotivni materijal beogradskih hotela, agencija, te gotovih programa za posjetu Beograda.

Osim posjete turističkim destinacijama i manifestacijama, ona je preporučila i zabavu u Beogradu koji još uvijek živi noću.

Direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Branka Spasojević rekla je da je promocija Turističke organizacije Beograd jedan od vidova saradnje dogovoren potpisanim protokolom.

„Ovo je samo jedna od aktivnosti koje ćemo nastaviti i u narednom periodu. Prihvatili smo poziv u uzvratnu posjetu Beogradu gdje ćemo u oktobru ili novembru prezentovati Turističku organizaciju Istočnog Sarajeva i svih naših turističkih destinacija“, rekla je Spasojevićeva.

Ona je dodala da je dogovoren i zajednički nastup ove dvije turističke organizacije na sajmovima u zemljama regiona.

„Podrška Turističke organizacije Beograda puno nam znači i ovaj vid saradnje doprinijeće većem broju dolazaka turista u naš grad“, ocijenila je Spasojevićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare