Krupnim koracima ka pobjedi 2. oktobra

0

SDS na Palama gazi krupnim koracima ka pobjedi na izborima 2. oktobra, kaže Bojan Ninković, predsjednik OO SDS Pale i nosilac liste SDS Pale na predstojećim lokalnim izborima.

„Svoj optimizam ne temeljim na tradiciji već na programu s kojim idemo pred građane Pala. Na osnovu dosadašnjih rezultata rada lokalne uprave i odgovornog odnosa prema svim građanima Pala, očekujem ubjedljivu pobjedu SDS-a na lokalnim izborima“, kazao je Ninković.

Prema njegovim riječima, u predhodnom periodu SDS je odgovorno vršila vlast u Palama i realizovala, kako je naveo, većinu izbornih obećanja.

„Rezultat rada odgovorne i domaćinske lokalne uprave jesu brojni vidni projekti“, naveo je Ninković i dodao da SDS nastavlja jačom energijom za razvoj Pala.

Iako je u dosadašnjem periodu urađeno mnogo od izgradnje infrastrukture, Studentskog trga, Univerzitetske ulice, rekonstruisan je vrtić Bubamara, u toku je realizacija putne infrastrukture, mi nastavljamo sa realizacijom projekata po kojima će Pale biti prepoznatljive kao mjesto domaćina, kaže nosilac liste SDS Pale.

„Naši napori su još jači ako uzmemo činjenicu da je ovaj dio RS imao tu zlu kob da je Vlada RS većinski ili jedini vlasnik privrednih giganata i nosilaca razvoja sarajevsko-romanijske regije, a posebno Pala, gdje su ova preduzeća zapošljavala veliki broj radnika, a danas su u stečaju, ili pred stečajem“, ističe Ninković i dodaje da je to očit primjer lošeg gazdovanja Vlade Republike Srpske privrednim potencijalima i resursima ove države.

„Borba SDS za Pale, njene građane i institucije ne prestaje. Šta više postaje sve jača i intenzivnija“, kaže Ninković, navodeći primjer pokušaja premještanja CJB Istočno Sarajevo sa Pala, te gašenja pojedinih studijskih programa na Univerzitetu Istočno Sarajevo.

„Paljani koji su u kolijevci Srpske, u Palama stvorili prve institucije, 2. oktobra će svoj glas dati Srpskoj demokratskoj stranci, jer je uvijek bila prava, istinska i narodna stranka koja dosljedno štiti interese naroda. To smo pokazali i u Palama u kojima je SDS na vlasti još od 1991. godine. To ćemo pokazati i 2. oktobra, kada pred naše birače izlazimo sa jakom kandidatskom listom, novim imenima, novom energijom i idejama, različitih profesija, sa ljudima koji su ispunjeni u svom dosadašnjem radu. Isti dan građani Pala će se opredjeliti za stabilnu političku opciju, koja može da vodi opštinu na čelu sa aktuelnim načelnikom i kandidatom SDS za načelnika Miodragom Kovačevićem“, ističe Ninković.

Ninković je pozvao članove, aktiviste i simpatizere Srpske demokratske stranke, kao i sve građane Pala da dođu na Centralnu tribinu SDS koja će se održati u petak, 23. septembra u 18, 30 časova na Promenadi u Palama i podrže dosljednu politiku SDS, politiku konkretnih programa, politiku rada i gradnje, politiku razvoja i borbe za institucije koje pripadaju građanima Pala.

(www.palelive.com / S.M.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare