Održana priredba „Da svi idemo na ekskurziju“

0

U petak, 19. aprila 2013. godine je održana tradicionalna priredba pod nazivom „Da svi idemo na ekskurziju“. Učenici SŠC Pale su se potrudili da ova priredba bude jedna od najboljih. Veče su iskoristili da pokažu svoje talente i da pomognu svojim drugarima da zajedno sa njima, idu na matursko putovanje u Grčku.

Program su započeli prisjećanjem na njihovu tragično preminulu drugaricu Sofiju. Tamara Mastilović i Olja Lasica su recitovale pjesme o Sofiji, koje je napisala Miljana Orašanin.

U nastavku su se smjenjivali glumci, igrači, plesači, recitatori i pjevači. Pred kraj programa je nastupila grupa „Rever“, koja je svojom svirkom veče učinila nezaboravnim.

Učenici su se svojski potrudili i dramski dio osmislili sami. Pokazali su svoj entuzijazam, kreativnost i svoje neobične ljubavi. Sara Pandurević je pokazala svoj talenat i ljubav prema japanskom jeziku.

Na kraju priredbe je priređeno malo iznenađenje. Učenici su se uz pjesmu „Obala“ grupe Flamingosi, zajedno sa svojim razrednim starješinama pozdravili sa publikom i zahvalili se, što su kupovinom ulaznica pomogli odlazak na matursko putovanje.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/da-svi-idemo-na-ekskurziju-april-2013/] width=[54] height=[54] title=[Održana priredba „Da svi idemo na ekskurziju“] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / J.Z.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare