Od fabrike obuće „Bema“ 184 para papuča za korisnice Doma za lica sa invaliditetom

0

VIŠEGRAD – Fabrika obuće „Bema“ iz Banjaluke je posredstvom načelnika opštine Višegrad Mladena Đurevića i direktora „HE na Drini“ Nedeljka Perišića, donirala je 184 para papuča za sve korisnice Doma za lica sa invaliditetom u Višegradu.

Direktor višegradskog Doma za lica sa invaliditetom Zoran Vasiljević rekao je da je ovo značajna donacija i zahvalio „Bemi“ i tehničkom direktoru te firme Marinku Umičeviću.

„Ova donacija je posebno značajna zbog teške trenutke finansijske situacije koja je izazvana pojavom virusa korona. Hvala i načelniku Đureviću i direktoru Perišiću, sa kojima imamo dobru saradnju“, rekao je Vasiljević novinarima.

On je istakao da je opština Višegrad ovoj ustanovi, u zamjenu za zemljište, dodijelila dvije kuće koje će biti od velike korsti za realizaciju projekta „Stanovanje uz podršku“.

„Realizacijom tog projekta stvorićemo uslove za kvalitetnije pružanje usluga naših korisnica, a samim tim i za kvalitetniji život ovdje u ustanovi. Na taj način ćemo biti prvi u Republici Srpskoj koji će realizovati ovaj projekat“, rekao je Vasiljević.

Đurević zahvalio je Umičeviću koji je u teškim vremenima organizovao ovako značajnu donaciju za ovu ustanovu.

„Perišić i ja smo ličnim sredstvima obezbijedili 184 pidžame za korisnice Doma. Vjerujem da će i ostali naći vremena i mogućnosti da posjete ovu ustanovu i da doniraju sredstva ili opremu koja je neophodna“, rekao je Đurević.

Perišić je rekao da je doprinos „Beme“ izuzetan, te da ga je Umičević, zbog novonastale situacije u vezi sa virusom korona, zamolio da prisustvuje dodjeli ove donacije.

On je rekao da preduzeće „HE na Drini“ i Dom za lica sa invaliditetom imaju dobru saradnju.

„Želim da pohvalim direktora Doma i sve zaposlene za divan ambijent u kojem korisnice borave. Mi ćemo i u narednom periodu pomoći da se aktivnosti koje su planirane obavljaju bez problema“, rekao je Perišić.

U Domu za lica sa invaliditetom smještene su korisnice iz cijele BiH.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare