Objekat „Kikinda“ dodijeljen Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

0

Na Petoj redovnoj sjednici Skupštine Grada Istočno Sarajevo koja je održana 10.10.2013. godine, usvojena je Odluka o dodjeli na korišćenje objekta „Kikinda“ na Palama Univerzitetu u Istočnom Sarajevu.

Potpredsjednik Skupštine Grada Istočno Sarajevo Nebojša Popić, u izjavi za sajt Univerziteta u Istočnom Sarajevu, rekao je da Grad Istočno Sarajevo prepoznaje i podržava  aktivnosti na daljem razvoju Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

„Skupština Grada Istočno Sarajevo je na svojoj Petoj redovnoj sjednici donijela Odluku o dodjeli na korišćenje objekta „Kikinda“ na Palama Univerzitetu u Istočnom Sarajevu. Prepoznali smo aktivnosti koje čini rukovodsto Univerziteta na daljem razvoju u pogledu infrastrukturnih kapaciteta, kao i unapredjenja studentskog standarda“- rekao je Popić.

Potpredsjednik Skupštine grada Nebojša Popić, podsjeća da je u objektu „Kikinda“ na Palama do izgradnje nove zgrade Skupštine Grada bila smještena gradska administracija.

„Uz svesrdno zalaganje na ovoj aktivnosti prorektora prof. dr Stevana Trbojevića ovaj objekat će od sada koristiti Univerzitet u Istočnom Sarajevu u obrazovne, naučne, umjetničke i kulturne potrebe, kako samog Univerziteta, tako i naše uže i šire društvene zajednice i na taj način dati doprinos daljem razvoju i Grada Istočno Sarajevo. Skupština Grada Istočno Sarajevo izražava zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom saradnjom sa Univerzitetom u Istočnom Sarajevu i daje punu podršku daljem razvoju našeg Univerziteta“ ističe za sajt UIS-a gospodin Popić.

(www.palelive.com / ues.rs.ba)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare