Obijena kasa aparata za igre na sreću

0

ISTOČNO SARAJEVO – Nepoznato lice je u „Bet kafeu“ u Foči obilo kasu aparata za igre na sreću i odnijelo oko 1.820 KM u raznim apoenima. Pljačka se dogodila juče, a istraga je u toku.
Lice čiji su inicijali D.B. iz Foče razbilo je staklo na ulaznim vratima trgovačke radnje „Bartula“ u Foči.

Policija na Palama podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv muškarca čiji su inicijali Z.Z, zbog toga što je pijan tukao svog oca čiji su inicijali N.Z.

Policiji u Istočnoj Ilidži muškarac čiji su inicijali N.M. prijavio je da su mu nepoznati počinioci iz porodične kuće ukrali lovačku pušku i motornu pilu.

U posljednja 24 časa na području CJB Istočno Sarajevo evidentirane su četiri saobraćajne nezgode. U Rogatici je jedno lice lakše povrijeđeno, u Istočnoj Ilidži desila se nezgoda sa većom, a u Trnovu i Istočnom Starom Gradu sa manjom materijalnom štetom.

Policajci su kontrolisali 116 vozila i vozača, uručili 65 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključili četiri vozača – dva zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, jednog zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava i jednog vozača koji je bio pod zaštitnom mjerom.

Isključena su i dva vozila, jedno neregistrovano i jedno tehnički neispravno.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare