Obavještenje: Pokrenut novi forum, potrebne sitne izmjene

0

Poštovani posjetioci došlo je do velikih izmjena na Palelive portalu. Kao što znate palelive.com se sastojao od tri cjeline: sajta, foruma i fotogalerije. Sve tri cjeline su bile nepovezane i registracija na jednoj nije obuhvatala registraciju na drugima.

Dosta smo radili na ovom problemu i na kraju smo uspjeli. Sajt je proširen na jos nekoliko cjelina, kao što su oglasi, blog, videogalerija, pa i komentari i registracijom i prijavom na sajtu mozete da učestvujete u pomenutim cjelinama. Tome smo pridružili i fotogaleriju, a od danas i forum! Forum je promjenjen, a više o tome u nastavku teksta.

1) Naime svi članovi koji su registrovani na sajtu, a nisu bili na forumu, bez problema mogu da učestvuju u diskusijama na forumu i svim pratećim sadržajima sajta.

2) Svi članovi koji su bili registrovani i na sajtu i na forumu, mogu da odaberu da li će koristiti profil sa foruma ili sa sajta.

Ako su profili bili indentični što se tiče imena i e-maila i na sajtu i na forumu, probajte se odmah prijaviti.

Ako profili nisu bili identični preporučili bih da članovi koji imaju aktivne profile na forumu sa dosta poruka, nastave koristiti te profile. Sve što je potrebno jeste da ponovo osvježe password, tako što će kliknuti na opciju , zatim čekirati izgubljenu lozinku i unijeti ime (nick name) koje su koristili na forumu i e-mail adresu. Na adresu će im biti poslat novi password koji će poslije moći promjeniti. Članovi koji žele da nastave koristiti profil sa sajta ne treba da rade ovaj postupak.

3) Članovi koji su imali samo registrovan profil na forumu, će morati kliknuti na opciju , zatim čekirati izgubljenu lozinku i unijeti ime (nick name) koje su koristili na forumu i e-mail adresu. Na adresu će im biti poslat novi password koji će poslije moći promjeniti.

4) Članovi koji su imali administratorska ovlaštenja na forumu, treba da se jave na e-mail adresu palelive@ymail.com

 

Dobrodošli u Palelive komunu!

Naša zamisao jeste da okupimo paljansku internet zajednicu i to je bio cilj koji smo pratili od samog početka. Bilo je dosta problema oko raznih integracija i spajanja skripti. Kroz glavu nam je prošlo hiljade kodova, tekstova i foruma koje smo morali naučiti kako bi došli do konačnog cilja. Sada nakon pet mjeseci rada palelive.com je spojen u jednu cjelinu.

Forum je izmjenjen, prešlo se sa SMF na Joomla Fireboard, što je omogućilo potpunu integraciju foruma u sajt, ali i probleme oko prebacivanja svih članova, tema, poruka, avatara u novi forum. Cijena je bila to što će svi članovi foruma morati poslati zaboravljeni password.

Sada paljanska komuna broji preko 300 članova. Mi mislimo da je realan broj koji možemo za sada očekivati oko 1000 članova.

Šta Vam nudimo? 

Registracijom na sajtu svi članovi imaju potpun pristup, od postavljanja fotografija, video materijala, bloga, oglasa, avatara, razmjene poruka, komentarisanja svega pomenutog do učestvovanja u diskusiji na forumu. U skoroj budućnosti očekujemo proširenje na odjeljak noćni život i to će biti finalna verzija sajta onakvog kakvog smo zamislili na samom početku.

Sva pitanja ili eventualne probleme pri registraciji možete poslati na našu e-mail adresu palelive@ymail.com ili pitati na palelive pričaonici.

Želimo Vam ugodan boravak na palelive.com

SV – palelive.com

Tekst će biti poslat na e-mail adrese svih registrovanih korisnika.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare