Nikoljdanskom priredbom mališani oduševili brojne posjetioce

0

SOKOLAC – Mališani sokolačkog vrtića, njih oko 90, nastupili su večeras pred brojnim posjetiocima na priredbi koju su pripremili u čast Svetog Nikole.

Direktor vrtića Biljana Kosorić rekla je novinarima da je Sveti Nikola slava ove ustanove i da su na večerašnjoj priredbi u njegovu čast nastupile tri grupe djece uzrasta od tri do šest godina.

Ona je najavila da će 26. decembra mališani ovog vrtića boraviti u gostima u „Poštama Srpske“, gdje će prisustvovati izvlačenju nagrade na konkursu „Pišem pismo Djeda Mrazu“, te da se nadaju nekoj od nagrada.

Priredbi je prisustvovao i načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica, koji je istakao dobru saradnju sa Ustanovom za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u koju je, kako je naglasio, u posljenjdnjih nekoliko godina uloženo nekoliko stotina hiljada KM.

Bjelica je rekao da je Sokolac jedina opština u okruženju koja sufinasira boravak djece u vrtiću, a pomenuo je i podršku pri nabavci didaktičkog materijala, obnovi prostora, kao i da se radi na tome da se riješi pitanje toplotne izolacije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare