Nestao Mladen Panić

0

VIŠEGRAD – Višegradskoj policiji prijavljen je nestanak 27-godišnjeg Mladena Panića, kome se gubi svaki trag od 19. septembra kada je otišao iz porodične kuće, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Nestanak Mladena Panića prijavio je policiji njegov otac juče u 8.20 časova.

Kada je izašao iz kuće, Mladen je na sebi imao bijelu duksericu sa kapuljačom, ispod nje bijelu majicu sa crvenim prugama, sive duže bermude sa džepovima i bijelo–sive patike. Otišao je bez dokumenata i telefona.

Mladen Panić je visok 180 centimetara, težak osamdesetak kilograma, proćelav i crnih očiju.

Mole se građani da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalom o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu na besplatan i anoniman telefonski broj 122, ili da se jave njegovom ocu na broj: 066/852-945.

Da se jave svi koji imaju informacije

Roditelji dvadesetsedmogodišnjeg Mladena Planića iz višegradskog naselja Okolišta kojem se od 19. septembra gubi svaki trag mole da se svi koji budu imali bilo kakve informacije o njihovom sinu jave na broj telefona 066/852-945 ili u Policijsku stanicu u Višegradu na telefonski broj 122. Mladen Planić otišao je iz porodične kuće 19. septembra. Prije odlaska oko 15.30 časova šalio se sa ocem i majkom, a na njihova pitanja gdje ide odgovorio je: “Idem u život”.

Kada se poslije pet dana Mladen nije vratio kući otac Mirko prijavio je Policijskoj stanici u Višegradu nestanak sina.

“I ranije se dešavalo da /Mladen/ ode od kuće po nekoliko dana, ali bi nam se uvijek već sutradan javio. Ovaj put sa sobom nije odnio ni lična dokumenta, niti telefon. Nije, kao obično tražio ni novac za cigarete i za piće u kafani”, ispričao je Mladenov otac Mirko.

On dodaje da je sina tražio svuda po gradu, raspitivao se po kafanama gdje je svraćao, ali da od njega nema ni traga ni glasa.

“Ne znamo šta da radimo. Pretresli smo sve njegove stvari kod kuće i nismo našli nikakvu poruku”, kaže Mirko.

Otac kaže da je Mladen kada je izašao iz kuće imao na sebi bijelu duksericu sa kapuljačom, ispod nje bijelu majicu sa crvenim prugama, bermude i sivo-bijele patike.

Mladen je visok 180 centimetara i težak oko 80 kilograma.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments