Nešković, koji je pronađen nakon 11 dana, upućen u fočansku bolnicu

0
Blago povećan broj pacijenata

VIŠEGRAD – Brane Nešković, koji je nakon 11 dana pronađen u selu Staniševac kod Vardišta, u opštini Višegrad, upućen je u bolnicu Foča, rečeno je Srni u Domu zdravlja Višegrad.
Nešković je pronađen juče i prevezen je u višegradski Dom zdravlja.

„Lice je pregledao dežurni doktor u Domu zdravlja, a zatim uputio u Psihijatrijsku bolnicu Sokolac. Iz Sokoca je vraćen i upućen u bolnicu Foča zbog bola u grudnom košu i tjelesne tempertaure“, rečeno je u Domu zdravlja Višegrad.

Šef smjene Jedinice Granične policije Višegrad Rezić Marko rekao je Srni da su Neškovića juče u 15.50 časova u mjestu Staniševac pronašli službenici Državne granične službe.

„Lice se nalazilo u teškom i iscrpljenom stanju. Na licu mjesta mu je pružena pomoć i obavještena je hitna pomoć i policijska stanica Višegrad, koji su preduzeli radnje iz njihove nadležnosti. Lice je službenim vozilom Granične policije prevezeno do Doma zdravlja Višegrad oko 16.10 časova, gdje mu je ukazana dalja pomoć“, istakao je Rezić.

Osim rodbine i kolega iz firme Omorika u kojoj je radio, za nestalim Višegrađaninom tragali su i pripadnici Policijske stanice Višegrad, Civilne zaštite i Spasilačkog centra iz Srbije.

Brane Nešković /33/ se 25. aprila udaljio u nepoznatom pravcu iz porodične kuće, koja se nalazi u selu Prisoje, kod Vardišta.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare