Napadnut u studentskom domu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Tri nepoznata lica fizički su napala i lakše povrijedila lice čiji su inicijali M.LJ. u Studentskom domu u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Nepoznata lica ušla su u Studentski dom u noći izmeđi 24. i 25. juna i fizički napala M.LJ. a potom se udaljila iz objekta.

Policija radi na identifikaciji lica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U Hreši u opštini Istočni Stari Grad nepoznati počinioci ukrali su tri jagnjeta iz štale koja je vlasništvo lica čiji su inicijali J.D. Krađa stoke dogodila se u noći između 24. i 25. juna.

Paljanka čiji su inicijali R.R. prijavila je policiji lice čiji su inicijali K.R. da je u noći između 24. i 25. juna namjerno oštetio prozore i ulazna vrata njene kuće.

Radnik u privatnom preduzeću „Centrotrans MZ Internacional“ D.E. ukrao je više komada radnog alata iz kuće u kojoj su smješteni radnici.

Ukradeni alate je pronađen, a protiv počinioca će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

U posljednja 24 časa na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo registrovane su tri saobraćajne nezgode – jedna sa većom materijalnom štetom u opštini Istočno Novo Sarajevo, te dvije sa manjom materijalnom štetom u opštinama Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

Policija je kontrolisala 152 vozila i vozača i uručila 115 prekršajnih naloga. Iz saobraćaja je isključeno sedam vozača – pet zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i dva zbog upravljanja vozilom prije sticanja prava. Tri vozila isključena su zbog isteka registracije, a jedno zbog tehničke neispravnosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare