Napad na policajca u Rogatici

0

ROGATICA/ISTOČNO SARAJEVO – Protiv muškarca čiji su inicijali M. J. biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog fizičkog napada na policajca u Rogatici prilikom odigravanja fudbalske utakmice, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Napad na policijaca koji je obezbjeđivao utakmicu dogodio se juče oko 16.30 časova na stadionu „Mladost“ u Rogatici na fudbalskoj utakmici između „Mladosti“ iz Rogatice i „Jedinstva“ iz Brčkog.

Napadač je istog dana uhapšen ispred svoje kuće i priveden u službene prostorije Policijske stanice radi kriminalističke obrade.

U posljednja 24 časa na Palama i Han Pijesku evidentirana je po jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom.

Policija je kontrolisala 84 vozila i vozača, podnijela jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručila 61 prekršajni nalog, legitimisala 24 lica, te iz saobraćaja isključila tri vozača zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i jednog zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, kao i tri neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments