Naoružani razbojnici ukrali 810 KM

0

ISTOČNO SARAJEVO – Dva maskirana muškarca, naoružana automatskom puškom i pištoljem, noćas su upala u tri benzinske pumpe na području opštine Istočna Ilidža i ukrala 810 KM, čime su počinila produženo krivično djelo razbojništvo. U saopštenju iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo navodi se da je policiji noćas oko 2.50 časova prijavljeno da su razbojnici ušli u unutrašnjost benzinske pumpe “Mandić petrol” u Ravnogorskoj ulici, nakon čega su pretresli digitalnu vagu i udaljili sa lica mjesta vozilom marke “golf dva”, bijele boje.
Radnici benzinske pumpe rekli su da su se u trenutku dolaska dva naoružana lica, nalazila u pomoćnoj bočnoj prostoriji, te da su prije ulaska izvršilaca, ponijela novac sa sobom i izašla na pomoćni izlaz.

Iste noći u 2.53 časa radnik benzinske pumpe “MZ” u Aerodromskoj ulici, prijavio je da su pred objekat došla dva maskirana muškarca takođe sa bijelim “golfom”, te su mu, uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja, naredila da legne na pod i iz kase uzela novac u iznosu od 610 KM.

Nedugo nakon navedenih prijava, u 2.57 časova, radnici benzinske pumpe “Mandić petrol” u Ulici 4. avgust, opština Istočna Ilidža, prijavili su da su bili ispred objekta kada su dva maskirana naoružana lica, sa “golfom” bijele boje, došla na parking benzinske pumpe i uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja tražila novac.

Jedan od radnika odbio je da preda pazar, a razbojnik koji je bio naoružan pištoljem ispalio je jedan hitac koji nikoga nije pogodio. Nakon što im je radnik predao 200 KM, razbojnici su se udaljili u pravcu naselja Hrasnica – Kanton Sarajevo.

O navedenim događajima obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio vršenje uviđaja i preduzimanje mjera i radnji na identifikaciji i pronalasku izvršilaca produženog krivičnog djela razbojništvo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments