Nakon isteka iznajmljivanja, nije vraćena „škoda fabija“

0

ISTOČNO SARAJEVO – Vlasnik preduzeća za iznajmljivanje automobila čiji su inicijali E.H. prijavio je Policiji iz Istočnog Novog Sarajeva da mu lice čiji su inicijali S.H. nije vratilo automobil marke „škoda fabija“, nakon što je istekao termin iznajmljivanja.
E.H. je u jučerašnjoj prijavi naveo da je vozilo iznajmljeno 5. septembra na pet dana, te da mu se lice koje je iznajmilo automobil nije javljao na mobilni telefon, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

O prijavi je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela utaja.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale, juče su, prilikom kontrole teretnog motornog vozila marke „mercedes“ u Palama, pronašli neutvrđenu količinu drvnih sortimenata za koju nije postojala odgovarajuća dokumentacija.

Ovo vozilo, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali B.S, isključeno je iz saobraćaja i prevezeno na parking prostor policijske stanice. U toku je dalji rad u saradnji sa radnicima Šumskog gazdinstva „Jahorina“ Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare