Treći upisni rok na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

0

Univerzitet u Istočnom Sarajevu raspisao je konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog i drugog ciklusa studija na visokoškolskim ustanovama Univerziteta u akademskoj 2016/2017. godini.

Prijavljivanje kandidata za upis u prvi ciklus studija u trećem upisnom roku počelo je danas 12.09.2016. godine i trajaće do 23. septembra, dok je polaganje prijemnog ispita zakazano za 26. septembar sa početkom u 9,00 časova.

Prijavljivanje kandidata u prvom upisnm roku za drugi ciklus studija počinje 26. septembra i završava se 30. septembra, dok je polaganje prijemnog ispita, na svim organizacionim jedinicama Univerziteta, zakazano za 03.10.2016. godine sa početkom u 9,00 časova.

Visina školarine za redovne i vanredne studente na studijskim programima prvog i drugog ciklusa studija na javnim visokoškolskim ustanovama za akademsku 2016/17. godinu utvrđena je Odlukom Vlade Republike Srpske.

Pregled slobodnih mjesta na visokoškolskim ustanovama Univerziteta u Istočnom Sarajevu i drugi detalji konkursa dostupni su na veb stranici Univerziteta (www.unssa.rs.ba).

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare