На Равној планини отворен „Дино парк“

0

У Ски-центру „Равна планина“ данас је отворен „Дино парк“ са репликама диносауруса у природној величини висине од осам до 20 метара, које су опремљене посебним механизмима који омогућавају отварање, затварања уста и помијерање врата, синхронизовано са звуковима који додатно оживљавају атмосферу.

Власник Ски-центра Вељко Голијанин рекао је новинарима да су отварањем овог парка проширили своју понуду како би посјетиоцима и туристима омогућили интересантнији боравак у овом комплексу.

„Парк је пројектован са циљем да буде најсадржајнији забавно-авантуристички парк у региону који ће обогатити вријеме проведено у природи, посебно најмлађим који ће, заједно са својим родитељима, овд‌је провести незаборавне тренутке и отићи са најљепшим успоменама“, истакао је Голијанин.

Голијанин је рекао да „Равна планина“ иде корацима будућности када је ријеч о љетним садржајима, што ће је, како је оцијенио, довести у сами центар свјетских излетишта.

„‘Дино-парк’ је права авантуристичка дестинација, са чудесним репликама диносауруса и разноврсним активностима које ће задовољити све укусе. Ово невјероватно искуство почиње већ при самом уласку у парк са детаљима вјерним стварним узорцима“, навео је Голијанин.

Он је додао да су д‌јеца имала прилику да науче више о диносаурусима, њиховом животу, стаништима и изумирању кроз интерактивне експонате, информативне плоче и едукативне програме који су доступни унутар парка.

Голијанин је истакао да посјетиоци, осим у „Дино-парку“, могу уживати и у осталим садржајима које нуди „Равна планина“ од зип лајна, лопти на води, педалине, виа ферату.

Предсједник Скупштине града Источно Сарајево Бранко Короман позвао је грађане да посјете овај парк са лијепим садржајем који доприноси развоју Пала.

Он је рекао да је разговарао са Голијанином о будућим плановима с циљем развоја овог излетишта, нагласивши да ће наредних мјесеци Ски-центар „Равна планина“ имати још садржаја који ће заинтересовати људе да дођу у природу.

„Наша регија је богата туристичким потенцијалима, а туризам је добра развојна грана. Зато позивам инвеститоре да дођу у општину Пале и друге општине у саставу града Источно Сарајево и да инвестирају, јер је ово лијепо мјесто за живот“, рекао је Короман.

Улаз у „Дино парк“ се плаћа 10 КМ, а посјете су могуће од 9.00 до 20.00 часова.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare