Miss Jahorine Monika Gajović (foto i video)

0

U hotelu Bistrica protekle sedmice u organizaciji Agencije Miss Bosne i Hercegovine za Miss svijeta, održao se izbor za Miss regije Jahorina, za Miss Republike Srpske 2009.

Pokrovitelji manifestacije su bili Grad Istocno Sarajevo, opština Istocna Ilidža i opština Istocno novo Sarajevo, a generalni sponzor „Jahorina osiguranje“. U prepunoj sali hotela Bistica, program je pratio bogat zabavni program. Muzicki gost je bila atraktivna Sanja Sann, dok su atmosferu posebno podigao Plesni klub Orion.

Program je vodila Miss BiH 2004 gospodica Njegica Balorda, a gost veceri je bila i aktuelna Miss BiH gospodica Tanja Vujucic.

U konkurenciji četrnaest djevojaka pobjedu je odnjela paljanka Monika Gajović. Prva pratilja je Snježana Mihajlović, a druga Bojana Lazović. Za miss publike izabrana je Nedžida Sadić, miss medija je Dragana Maksimović, a miss šarma Vedrana Ćosić. „Sve izabrane djevojke stiču pravo učešća na kastingu za izbor Miss Republike Srpske 2009. koji će biti održan krajem aprila ili početkom maja“, rekao je Srni Ramiz Šadić, marketing menadžer Agencije „Miss BiH za Miss svijeta“, koja je bila organizator ove manifestacije.

Šadić je dodao da mjesto održavanja izbora Miss RS 2009. još nije poznato.

Fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji.

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=luu8w_2Km1g}

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=tQfaXKsiwiY}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare