Milena Lazarević pobjednik festivala “Stare staze” Pale 2013

0

Pobjednik Festivala narodne muzike “Stare staze” koji je sinoć završen u Palama je Milena Lazarević sa pjesmom “Tamo gdje ljubav čeka na nas dvoje”.

Na festivalu je nastupilo petnaest izvođača, a priznanje Rade Jovanović za doprinos narodnoj muzici južnoslovenskih naroda i njegovanju muzičke tradicije naroda Balkana otišlo je u ruke Seju Pitiću. Priznanje najmlađem takmičaru otišlo je u ruke Dinu Đulbegoviću, najmlađem aranžeru Dinu Mangafiću.

Žiri u sastavu Milovan Jeftović, Nedeljko Kovačević i Dragan Alorić priznanje za najbolji tekst dali su kompoziciji “Oj Pljevaljska džado kriva”, Milana D. Šoškića iz Beograda. Nagrada za najbolji aranžman otišla je u ruke Saši Katančiću za kompoziciju “Svirajte noćas moju pjesmu” koju je izvela Marija Jovičić.

Publika je putem SMS poruka nagradu dodijelila Marijani Martinović za pjesmu “Kao poslednji don”.

Dva treća mjesta pripala su Mariji Jovičić i Zdravku Đuranoviću. Drugo mjesto pripalo je Ranku Šemiću za pjesmu “Kaldrma”.

Festival ste imali priliku gledati u direktnom prenosu na našem portalu.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/festival-stare-staze-pale-2013b/] width=[54] height=[54] title=[Festival “Stare staze” Pale 2013] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}


Snimak finalne večeri

Vezano:

Održano revijalno veče Festivala “Stare staze” Pale 2013

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments