Maskirani razbojnici iz drakstora ukrali 10.000 KM

0

ISTOČNO SARAJEVO – Dva maskirana razbojnika fizički su napala radnike dragstora “Maksi” u Sokocu i iz kase odnijeli pazar od oko 10.000 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Razbojništvo je prijavljeno policiji juče ujutro u 3.55 časova.

Radnici dragstora čiji su inicijali L.P. i A.V. rekli su policiji da su ih napale dvije osobe maskirane fantomkama.

Napadači su radnika A.V. udarili pesnicom,a L.P. drvenom palicom više puta.

Policija radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Protiv bračnog para B.M i P.M. iz Istočnog Novog Sarajeva podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, jer je B.M. u vidno pijanom stanju vrijeđao i maltretirao suprugu koja mu je potom nanijela povrede udarivši ga drvenom letvom u leđa.

On je zatim prevezen u Klinički centar Kasindo radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Šefica na poslovima izdavanja ličnih karata čiji su inicijali M.S. je policiji u Novom Goraždu prijavila je da je lice inicijala M.A. prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanje lične karte priložilo uvjerenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih i ličnu kartu sa krivotvorenim podacima.

Radi se na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Radnici policije kontrolisali su 115 vozila, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 94 prekršajna naloga, iz saobraćaja isključili devet vozača – šest zbog vožnje pod dejstvom alkohola i tri zbog vožnje prije sticanja prava, kao i dva neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments