Krađe u Kalinoviku i Rudom

0

ISTOČNO SARAJEVO – U mjestu Sijerča u opštini Kalinovik opljačkana je porodična kuća u vlasništvu lica čiji su inicijali D.E, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U saopštenju se navodi da su nepoznata lica provalila u kuću i ukrala televizor, dvogled, hidrofor, brusilicu, bušilicu, motornu pilu i neutvrđenu količinu sitnog alata.

Muškarci čiji su inicijali B.M. i S.K. sa Sokoca priznali su policiji da su u mjestu Resići u opštini Rudo ukrali aluminijumsku elektroužad, dužine 150 metara, koju su namjeravali da prodaju na otpadu. U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

U protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Policija je u protekla 24 časa kontrolisala 91 vozilo i vozača, uručila 66 prekršajnih naloga, legitimisala 19 lica, iz saobraćaja isključila dva vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola i četiri vozila – dva radi isteka registracije i dva tehnički neispravna.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare