Krađa u preduzeću „Palomer“ u Višegradu

0

VIŠEGRAD – Policajci su zatekli lice čiji su inicijali Š.D., nastanjeno u naselju Mokro kod Pala, u krađi dijela željezne konstrukcije u hali preduzeća za izradu stolarije „Palomer“ u Višegradu.

Osumnjičenog su u krađi zatekli policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Višegrad.

Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je u toku dokumentovanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu.

U toku je i kompletiranje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv muškarca čiji su inicijali D.D., koji je na području opštine Istočni Stari Grad nelegalno posjekao 4,52 kubna metra jele i smrče.

Prijavu o ovom slučaju Policijskoj stanici Pale podnijela je upravnik Šumskog gazdinstva „Vučija Luka“, nakon što je rejonski lugar u mjestu Bajrak zatekao D.D. u nelegalnoj sječi šume.

U protekla 24 časa radnici policije kontrolisali su 153 vozila i vozača, uručili 97 prekršajnih naloga i legitimisali 12 lica.

Iz saobraćaja su isključili dva vozača zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava i jednog zbog vožnje pod uticajem alkohola, kao i dva neregistrovana i tri vozila zbog isteka registracije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare