Kошаркаш великог срца

0

Kада Власеничане питате ко им је омиљени спортиста, већина, без размишљања, каже: Александар Лазић!

Доскорашњи играч суботичког „Спартака“ и репрезентативац БиХ, није љубимац власеничке публике само на терену, него и ван њега.

Познат по томе што сваки боравак у свом граду проводи на кошаркашком игралишту гдје своје знање, али и опрему коју добија од клубова за које игра, несебично дијели са омладином Власенице, да му није тешко да засуче рукаве, офарба терен и приврне кошеве док се терен спрема за неку утакмицу, да освојену награду препусти младом, срчаном противнику, популарни Банана је одавно постао миљеник власеничке омладине, али и својих суграђана.

Лазић није пропустио прилику да кошаркашке тајне подијели и са малишанима са Kосова и Метохије који ових дана бораве код својих вршњака у Власеници. Упркос бројним обавезама, придружио им се на излету у Горњем Залуковику, гдје је провео цијели дан дружећи се са новостеченим другарима.

Kолико их је одушевио говори и чињеница да је и један мали фудбалер пожелио да има његов дрес. Наравно, Лазић се није двоумио ни час, па ће дванаестогодишњи Војин Ђоковић у Лепосавић понијети потписани дрес свог новог идола.

Не знамо да ли ће га то мотивисати да почне тренирати кошарку, али ће сигурно у срцу
заувијек сачувати успомену на великог кошаркаша, још већег срца.

(www.palelive.com / Татјана Голијанин)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare